Meniul zilei Bucuresti

Infinit Restaurant & Events

Restaurant, Bucuresti

RomanescZona: Aparatorii Patriei,Soseaua Turnu Magurele,Sector 4
Adresa: Intrarea Ciurului nr. 20, sector 4
Telefon: 0767.178.143
Web: http://restaurantinfinit.ro/

Deschis cu mai multi ani in urma, complexul alcatuit din Restaurantul a la carte Infinit si centrul de evenimente Infinit Events satisface cele mai exigente preferinte culinare, oferind mancare de calitate la preturi decente. Am pastrat pentru cei pasionati de gastronomie, gusturi si arome pe care ceilalti le-au pierdut.

Alaturi de specialitatile romanesti si internationale, restaurantul ofera o bogata selectie de bauturi alcoolice, cocktail-uri, racoritoare sau sortimente variate de cafea, vinuri de origine controlata, intr-o atmosfera plina de ospitalitate, placuta si relaxanta.

Meniul a la carte Restaurantul a la carte Infinit ofera atat mancaruri traditionale romanesti, cat si alte specialitati. Meniul detaliat poate fi gasit urmand linkul de mai jos: http://restaurantinfinit.ro/Meniu/

Meniul zilei

In fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 12:00-17:00, puteti comanda Meniul Zilei la pretul de 13 lei, meniu ce include ciorba, fel principal si garnitura!

Meniul este diversificat, consistent si asigura aportul caloric necesar unui pranz sanatos Happy Hour.

In fiecare zi de luni pana vineri, beneficiati de REDUCERE 20% pentru orice preparat din meniul a la carte (meniul zilei nu beneficiaza de aceasta reducere).

Saloane pentru evenimente

Centrul de evenimente Infinit Events, va pune la dispozitie doua saloane elegante, cu capacitate de 120 locuri fiecare, dotate cu sisteme de ventilatie, aparatura pentru prezentari, sisteme de sunet si ring de dans: Salon Ametist si Salon Avenir. Saloanele pot fi inchiriate pentru evenimente corporate, petreceri private, majorate, nunti, botezuri etc.

Meniuri de nunta/ botez

Restaurantul ofera consiliere pentru organizarea diverselor tipuri de evenimente: mese festive, dineuri, nunti, botezuri, petreceri corporate etc. Exista 3 tipuri de meniuri, atat pentru botez cat si pentru nunta: Meniu de sambata, Meniu de duminica si meniu in extrasezon.

Meniurile detaliate pot fi gasite pe link-urile de mai jos: http://restaurantinfinit.ro/Meniuri-de-botez/ http://restaurantinfinit.ro/Meniuri-de-nunta/

Toate meniurile pot fi personalizate in functie de bugetul si preferintele dumneavoastra!
12:00 - 17:00


RecenziiFEEDBACK