Restaurant,pizzerie,catering,fast-food Catering Complet by Restaurant Chartier Constanta

Catering Complet by Restaurant Chartier

Restaurant,pizzerie,catering,fast-food, Constanta

Englezesc,italian,romanesc,vegetarianZona: Pod Butelii-Cora Bratianu
Adresa: Strada Valul lui Traian 19 A
Telefon: 0737.01.33.11
Web: http://www.cateringcomplet.ro/

Livrari la domiciliu

Comanda minima: 30 lei
Conditii livrare: Orasul Constanta

Catering Complet Constanta va ofera o gama variata de meniuri: pornind de la micul dejun, trecand prin masa de pranz si ajungand pana la cina, puse la dispozitie in conditii de maxima igiena si securitate alimentara... pana la meniuri pentru orice tip de eveniment, unde printr-un design special cautam sa aratam ca alimentatia poate fi ridicata la rangul de arta. In mod deosebit, se pune accent pe personalizarea petrecerilor.
Daca va doriti o masa delicioasa, preparata din ingrediente proaspete si alese cu mult drag, atunci Catering Complet Constanta este solutia ideala pentru dumneavoastra. La noi, mancarea este gatita cu grija de personal calificat, intr-un mediu curat, folosind cele mai bune ingrediente. Varietatea reţetelor si prospeţimea sunt principalele calităţi ale ofertei noastre de catering.Toate legumele, fructele si zarzavaturile sunt proaspete şi pregatite chiar inainte de a fi livrate, iar preparatele se incadrează in cele mai stricte norme de echilibru nutriţional. Atât selecţia materiilor prime cat şi reţetele se bazează pe principiul menţinerii conţinutului de vitamine şi minerale, utilizand cat mai multe produse in stare naturală, nesupuse in prealabil unor procedee de superrafinare sau conservare pe termen lung iar savoarea şi gustul prietenos provin din ierburi şi condimente naturale, fără adaosuri sintetice.
In reţetele propuse de noi se regasesc obişnuinţele noastre culinare, zilnice - mancărurile de casă, bucătăria romanească - precum si noi preparate, inspirate din bucătăria internaţională.
Contactati 0737.01.33.11 si profitati de ofertele noastre special concepute pentru dumneavoastra!
“Reusita evenimentului” este cel mai solid argument pentru a alege serviciile si produsele de cea mai buna calitate ce noi le putem oferi. Produsele Catering Complet Constanta impresioneaza prin prezentare, incanta gustul si satisfac cele mai exigente cerinte din domeniu datorita inaltei specializari a personalului si dotarii cu echipament specific, deci a ne avea alaturi este tot ceea ce ar trebui sa va doriti!
www.cateringcomplet.ro07-14.30


Servicii oferite


Internet wireless Internet wireless
Livrari la domiciliu Livrari la domiciliu
Plata cu bonuri Plata cu bonuri
Meniu vegetarian Meniu vegetarian

RecenziiFEEDBACK