Restaurant,bistro Helios Bistro Timisoara

Helios Bistro

Restaurant,bistro, Timisoara

Frantuzesc,romanesc,other

Comanda online Comanda online


Zona: Spitalul Judetean, Stadion, Soarelui
Adresa: Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca nr. 21
Telefon: 0256.463.818
Web: http://www.helios-sport.ro/meniul-zilei.aspx
Facebook: https://www.facebook.com/helios.sport

Helios Sport opereaza in interiorul bazei sportive un inovator concept de bar/resturant adresat consumatorilor dinamici, pretențioși și aflați în permanență în competiție cu timpul: restaurantul Helios Bistro.
Dedicat clienților tineri, activi, mereu în mișcare și dornici să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat la calitatea și rafinamentul gustului, Helios Sports Bar este alegerea perfectă atât pentru cei care doresc să își petreacă ceasurile serii în mod plăcut, în mijlocul grupului de prieteni, cât și pentru cei care lucrează în mediile corporatiste, pentru care pauza de prânz, deși desfășurată contracronometru, poate deveni acum prilejul nimerit pentru a se răsfăța cu produse savuroase și sănătoase, inspirate din bucătăria internatională.
Helios Bistro propune tuturor clienților săi o ofertă diversificată, începând cu wrap-ul delicios - vedeta incontestabilă a Helios Sports Bar, și continuând cu pastele delicioase și schnitzel-ul vienez. Dedicat clienților tineri, activi, mereu în mișcare și dornici să îmbine utilul cu plăcutul, fără a face rabat la calitatea și rafinamentul gustului.
Helios Bistro are bucătăria fiind deschisă de luni pana vineri între orele 12.00 - 17.00, sambata si duminica intre orele 11.00-19.00. Echipa care deservește bucătăria le garantează tuturor clienților calitatea produselor oferite, precum și servirea promptă, fapt care face din Helios Sports Bar alegerea perfectă (inclusiv pentru mesele de prânz adresate echipelor numeroase care lucrează în mediile corporatiste din oraș).11:00 - 17:00


Servicii oferite


Internet wireless Internet wireless
Livrari la domiciliu Livrari la domiciliu
Plata cu cardul Plata cu cardul
Terasa Terasa

LocalizareRecenziiFEEDBACK